Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jogi lépéseket kell tenni az EU ellen
  2012-04-25 19:38:38, szerda
 
  Jogi lépéseket kell tenni az EU ellen


Az államadósság alapos kivizsgálása után nemzetközi jogászainknak fel kell jelenteni azokat, akik ezt az adósságot reánk erőltették a kommunizmus idején . Szinte csak fillérek jöttek be 1982-ben hazánkba, a kádári diktatúra idején . A felhalmozott dollár milliárdok abból keletkeztek később, hogy ez a rendszer nem fizette a kamatokat sem, hanem kamatos kamat formájában hozzácsatolták az eredeti összeghez . A felvett pénz pedig ment Moszkvába, és a belső hatalmi kör szétosztotta egymás közt . Neves közgazdászaink üljenek össze egy kerekasztal mellé, és vitassák meg lehetőségeinket alkotmányjogászok csoportjával .



Nem igaz, hogy ez a gerinctelen bankártörvényekből kicsikart Únió nem támadható ! Még ennél is fontosabb : Igazságot Magyarországnak ! Jogi kiskapukat kell keresni a 92 évvel ezelőtti trianoni békediktátum átvizsgálására is, amit az USA nem ratifikált ha jól tudom . Ez az összehangolt szabadkőműves támadás hazánk ellen, a világ újrafelosztásának egy fontos állomása volt . Álljanak neki most már teljes erővel a legjobb elmék ennek a felderítésére, mert e titokzatoság mögé bújó árnyékhatalom további intézkedésekre készül ellenünk .



Szóba sem akar állni velünk az EU vezetése . Az IMF-el karöltve szankcionálni próbálják hazánkat . Kit képvisel az EU ? Talán csak nem a tagországokat ? Miért nem segít bennünket hasonlóképpen a görögökhöz, írekhez, akik sokkal jobban élnek még mindig a megszorítások ellenére is mint mi . Mit akar az IMF ? Ahová ez az aljas szervezet betette a lábát, szociális juttatások látták a kárát . Magyarország szociális helyzete megegyezik a volt szocialista blokk tagállamaiéval a németeket kivéve, mert ők egyesülhettek a hidegháború elmúltával . A Kárpátmedence magyarjai szétszórva élnek őseik földjén, pedig sokan még a szülőfalujukat sem hagyták el soha . Még is, idegen nyelven tanulnak gyermekeik, miközben elcsatolásukkor igért jogaikat azóta is megtagadják az utódállamok .



1938-41 között helyreállt az etnikai arányok szerinti határmódosítások utáni magyar határ . Sokan így is magukra maradtak határainkon kívül, amit ez a mostani unió sem oldott meg teljesen . Megoldást jelentene az, ha Nagymagyarország elszakított területeit egy vegyeslakosságú állammá tennék Erdélyország néven . Ebben az új államban egyenlőséget élveznének svájci mintára : magyarok, székelyek, horvátok, rácok, tótok, oláhok s a szlovének . Miért nem hozták létre ezt 92 évvel ezelőtt ? Az Európa népeiből álló nemzetek Európája csak így működhet ! A Kárpátmedence népei az őslakossággal keveredtek, szinte mindannyian genetikailag egyező emberek . Megosztást csak vallási törésvonalak jelentenek .



A reformáció után a kereszténység különböző csoportjai a Szent Könyv eltérő értelmezése miatt egymásnak estek . Jézus Krisztus nevében halomra gyilkolták egymást a testvérek ! Azóta is folyik ez a gyűlölködés, amint hagymakupolás templomaival terjesztkedik az ortodoxia a katolikus egyház földjén . A reformátusok is összefogtak szabadkőművesekkel Róma gyengítése érdekében, akiknek egyébként a Vatikán elpusztítása volt a céljuk . XX-ik századtól a szabadkőművesség titkos hálózatát felhasználták céljaiknak a felvilágosulással kecsegtető illuminátusok, akik a század közepétől fogva Bilderbergeresekként működnek . A világ leggazdagabb 300 embere alkotja ezt a nemzetek felett álló ,,Elitet", az angol királynővel az élen .



Igazságszolgáltatásunknak meg kell találnia a módját annak, hogy hazánk megszabaduljon a már többszörösen visszafizetett kölcsöneink fizetésétől . Ha nem fogadják el álláspontjainkat, akkor sem leszünk képesek visszafizetni ezt az eszement összegű adósságot, amelyet az ellenünk dolgozó politikusaink szervezetten működő árulói vettek fel a mi nevünkben . Miként lehetséges az, hogy a kommunistákkal is üzletelő IMF semmiféle rizikót nem vállal ? Ki az az IMF ? Gazdagabb országok pénzét forgatja segély címén az átvert népek gazdaságában, de eredményeket képtelen felmutatni, mert csak a nyomor és szegénység járnak a nyomában .



Ahogyan zsidó holokausztozók beperelhetnek bárkit üres feltételezések alapján, akkor a magyar nemzet nevében miért ne lehetne törvényes útra terelni a dolgokat ? Trianon aljasságait is úgy erőltették reánk, hogy annak semmiféle történelmi alapja nem volt . Felelősségre kellene vonni az utódállamok nemzetgyilkos politikáját, ami az utóbbi 100 évben megfordította térségünk nemzetiségi arányait . Az utóbbi évszázad során felére csökkent a magyarság száma azokon a területeken, amelyek határainkon kívül rekedtek . Ezzel szemben megháromszorozódott, megnégyszereződött a megjutalmazott nemzetek tagjainak a száma .



Éva Maria Barki nevét sokan ismerik a világon, aki ennek az érdekében dolgozik már évtizedek óta, de mintha senki sem akarná megérteni, meghallani amit mond ! Ébredjetek már fel végre magyarok ! Aki nem akar ezekkel a dolgokkal érdemben foglalkozni az Magyarország ellensége, hazaáruló a szó legszorosabb értelmében . Miféle játszadozgatás folyik itt büntetlenül a nemzetünkkel ? Reánk fogták, hogy kiirtottuk a velünk együttélő zsidóságot, miután a német hadsereg megszállta hazánkat . Semmi bizonyíték sincs rá, de mégis, jótételek sorát fizeti azóta hazánk . Miért nem lettek magyarrá a hozzánk betelepedett zsidók ? Mi különbözteti meg őket tőlünk ? Egyedül a talmudi fasizmus, globális náci kijelentései azok, ami ezt a szerencsétlen emberi fajt elválasztja tőlünk, és az egész emberiségtől .



Eladósításunkat is ennek a megszálló, agresszív népnek köszönhetjük, akik statisztikáink szerint nem is léteznek Magyarországon, hiszen hivatalosan csak 19 ezer zsidó él nálunk . Ha még is elkülönülnek tőlünk, akkor a nevünkben ne itélkezzenek, ne akarjanak törvényeket alkotni nekünk . Nincs szükségünk belső árulókra, akik az első adandó alkalommal kiszolgáltatnak minket az ellenségeinknek, akiket egyébként is ők lázítottak fel ellenünk . Nemzetiségeinkkel évszázadokon át békében éltünk, menedéket nyujtottunk nekik baj esetén, együtt dolgoztunk ínség idején, keveredtünk annak a rendje s módja szerint, de a francia forradalom eszmeisége után elszabadult a pokol . Hiába végezték ki a magyar jakobinusokat a Vérmezőn még a XVIII-ik század végén a hazánk elleni munkálkodásuk miatt, az életbenmaradt Kazinci féle nyelvújító csoport hatalmas károkat okozott ezután ősi nyelvünk átalakításával .



Arany János, Berzsenyi Dániel, Nyírő József csodálatos sorai, Kölcsey, Vörösmarty nemzeti imádságainak nyelvezete egyenesen a szivünkbe nyilalnak . Világhírű népzenénk gyökerei nagyon messzire nyúlnak vissza . Rovásírásnak nevezett ősi írásunk emlékeit tudatosan semmisítette meg a kereszténység . Miért kell a múltat végképp eltörölni egyeseknek ? Talán azért, mert az ő múltjukkal szeretnék felcserélni a miénket ? Minden példa ezt mutatja nekünk, kik ezekkel a dolgokkal mélyebben foglalkozunk . Tudományos Akadémiánkat nem azért hozták létre a XIX-ik század első felében, hogy ellenünk tevékenykedjen, hanem igazolhassa tudományosan is a páratlan magyar múltat !



Talpra hát nemzetközi jogászaink, munkára fel ! MTA tagok ! Ideje lenne hazánk érdekében is tevékenykedni, mert hamarosan elvész a haza ! Alkotmányjogászaink, neves jogszakértőink, itt az ideje annak, hogy megmutassátok tehetségeteket, a magyar nyelvben rejtőzködő erőt . Miként jöhetett létre egy olyan pénzbirodalom, ami a jogi kiskapuk nyitogatásával szerezte meg törvénytelenül a pénznyomtatáshoz való jogát ? Kezdjétek el, s bizonyos ponton az amerikaiak is mellétek állnak a Reserve Bank eltörlése érdekében . Mások is bajban vannak, nagy bajban ! 1956-ban majdnem vörös lett a világ, akkor még megállították ezt a szörnyeteget, ami egy időre kékbe öltözött, majd lilanyakkendőt kötött hozzá az utóbbi időben . Voltak ők már bőrkabátos őszirózsás liberálisok is a múltban...


VGB

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pénznyomtatáshoz, álláspontjainkat, szabadkőművesség, határmódosítások, nagymagyarország, eladósításunkat, ellenségeinknek, magyarországnak, kiszolgáltatnak, elcsatolásukkor, lehetőségeinket, vegyeslakosságú, lilanyakkendőt, tagállamaiéval, kommunistákkal, szülőfalujukat, átalakításával, nyitogatásával, statisztikáink, törvénytelenül, közgazdászaink, megszabaduljon, intézkedésekre, visszafizetett, magyarországon, átvizsgálására, játszadozgatás, tevékenykedjen, feltételezések, megjutalmazott, tehetségeteket, jogszakértőink, hozzácsatolták, holokausztozók, megmutassátok, szankcionálni, államadósság alapos, adósságot reánk, kommunizmus idején, kádári diktatúra, felhalmozott dollár, eredeti összeghez, felvett pénz, belső hatalmi, kerekasztal mellé, összehangolt szabadkőműves, világ újrafelosztásának, fontos állomása, legjobb elmék, megszorítások ellenére, aljas szervezet, volt szocialista, Igazságot Magyarországnak, Szent Könyv, Jézus Krisztus, Maria Barki, Arany János, Berzsenyi Dániel, Nyírő József, Tudományos Akadémiánkat, Reserve Bank,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  A keserű igazság  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Mosolyogtál már ma?  Föld napja április 22  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  A világnak égető szüksége van ...  Környezetvédelem  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maradék idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Irgalom és ítélet  S a dalok tanulsága  Beney Zsuzsa - Sirató  Gaál Viktor gondolata  Paul David Tripp Április 24  Becsüld meg azt amid van,...  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Beney Zsuzsa - Sirató  A végzet az  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Kellemes esti időtöltést  Jó éjszakát  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Maradék idő  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma? 
Bejegyzés Címkék
államadósság alapos, adósságot reánk, kommunizmus idején, kádári diktatúra, felhalmozott dollár, eredeti összeghez, felvett pénz, belső hatalmi, kerekasztal mellé, összehangolt szabadkőműves, világ újrafelosztásának, fontos állomása, legjobb elmék, megszorítások ellenére, aljas szervezet, volt szocialista, németeket kivéve, hidegháború elmúltával, etnikai arányok, mostani unió, vegyeslakosságú állammá, őslakossággal keveredtek, reformáció után, kereszténység különböző, katolikus egyház, szabadkőművesség titkos, felvilágosulással kecsegtető, század közepétől, világ leggazdagabb, nemzetek felett, angol királynővel, módját annak, eszement összegű, ellenünk dolgozó, átvert népek, magyar nemzet, utódállamok nemzetgyilkos, utóbbi évszázad, magyarság száma, megjutalmazott nemzetek, érdekében dolgozik, dolgokkal érdemben, velünk együttélő, német hadsereg, hozzánk betelepedett, talmudi fasizmus, szerencsétlen emberi, egész emberiségtől, első adandó, francia forradalom, magyar jakobinusokat, hazánk elleni, életbenmaradt Kazinci, szivünkbe nyilalnak, múltat végképp, dolgokkal mélyebben, páratlan magyar, ideje annak, magyar nyelvben, olyan pénzbirodalom, jogi kiskapuk, pénznyomtatáshoz való, időre kékbe, utóbbi időben, pénznyomtatáshoz, álláspontjainkat, szabadkőművesség, határmódosítások, nagymagyarország, eladósításunkat, ellenségeinknek, magyarországnak, kiszolgáltatnak, elcsatolásukkor, lehetőségeinket, vegyeslakosságú, lilanyakkendőt, tagállamaiéval, kommunistákkal, szülőfalujukat, átalakításával, nyitogatásával, statisztikáink, törvénytelenül, közgazdászaink, megszabaduljon, intézkedésekre, visszafizetett, magyarországon, átvizsgálására, játszadozgatás, tevékenykedjen, feltételezések, megjutalmazott, tehetségeteket, jogszakértőink, hozzácsatolták, holokausztozók, megmutassátok, szankcionálni, egyesülhettek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5313
  • e Hét: 19543
  • e Hónap: 30654
  • e Év: 184150
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.